Functionaliteiten

Het is het eerste wat je ‘s ochtends opstart, het laatste wat je afsluit voor je naar huis gaat en hetgeen wat je zelfs onderweg nog checkt: je makelaarssoftware. De belangrijkste kerntaak van goede makelaarssoftware is het in één keer plaatsen van jouw nieuwste objecten op alle belangrijke woningwebsites. Maar Pararius Office heeft nog zoveel meer te bieden waarmee de dagelijkse werkzaamheden van ieder type makelaar gemakkelijker en sneller verlopen. We lichten de populairste functionaliteiten voor je uit.

Alles in één systeem

01


Objectenbeheer

Het invoeren van objecten is volledig geoptimaliseerd dankzij onze moderne objecten invoermodule. Zo kun je snel en gemakkelijk overgaan op de publicatie van jouw objecten. 

02


Leads

Nadat je het object hebt gepubliceerd, stromen de leads binnen. Dankzij onze unieke Pararius-integratie komen alle leads vanuit Pararius in jouw CRM. Plan meteen een bezichtiging in via de geïntegreerde agenda!

03


Dossiers

Dankzij de dossiers koppel je gemakkelijk contactpersonen aan objecten. Het CRM verzamelt alle nodige informatie zodat jij met één druk op de knop huur -en koopovereenkomsten kunt maken. 

En er is meer...

Agenda

Koppel gemakkelijk objecten en contacten aan jouw afspraak. Contactpersonen ontvangen automatisch een afspraakbevestiging. Een SMS ter herinnering wordt 2 uur van tevoren gestuurd. De agenda synchroniseert met al jouw apparaten via Google Calendar.

Takenbeheerder

Op elk gewenst moment kun je taken aanmaken en dankzij het Takenoverzicht zie je altijd welke taak nog afgerond moet worden. Je kunt natuurlijk ook taken delegeren aan een collega. 

Mailingtool

Breng eenvoudig geïnteresseerden op de hoogte van jouw aanbod. Dit kan automatisch door de wensen van woningzoekers te matchen met jouw aanbod maar ook handmatig via de handige mailingtool. 

Ontzorgd dankzij een compleet CRM

Een compleet CRM voor een vaste lage prijs. Dat is Pararius Office. We laten je in een vrijblijvende demo graag zien waarom ons CRM jou ontzorgd. 

Publicatiepartners

Het adverteren met vastgoed is nog nooit zo makkelijk geweest! Vanuit Pararius Office publiceer je jouw vastgoed op de grootste vastgoedwebsites van Nederland!

De beste leads

Jouw woning binnen 1 uur online

Gratis koppeling naar Pararius en Huurwoningen.nl

Unieke integratie voor leads met Pararius

TIARA & VBO licentie

Gemakkelijk op Funda & Funda in Business

Voldoet aan verplichtingen VBO-lidmaatschap

Met één druk op de knop gepubliceerd

Gekoppeld aan jouw website

Gratis website koppeling

Vrije keuze websitebouwers

Jouw aanbod snel op jouw website

Inschrijfformulier woningzoekers

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vragen die we vaak horen. Staat je vraag er niet tussen? Vraag het ons gerust!

Welke aanvullende kosten komen er nog bij?

We werken met twee pakketten: het Complete pakket en standalone. Aan de hand van wat jij nodig hebt neem je een pakket af. Deze pakketten zijn all-in. Je betaalt niet extra voor bepaalde functionaliteit.
De enige variabele kostenpost is het aantal gebruikers waarmee je wil inloggen. 

Het kan wel zo zijn dat externe partners kosten in rekening brengen. Zo betaal je voor bijv. Pararius en Funda nog voor het publiceren van aanbod. 

Krijg ik te maken met opstartkosten?

Nee, als je aan de slag gaat met Pararius Office dan zorgen wij ervoor dat jouw account kosteloos voor je klaar staat. Als je overstapt, dan zullen wij ook proberen om jouw gegevens over te zetten!

Als je gaat voor ons Complete pakket, dan krijg je van ons ook nog een kosteloze introductietraining!

Moet ik aangesloten zijn bij een branchevereniging wanneer ik gebruik wil maken van Pararius Office?

Nee, dit is niet nodig. Je kunt als onafhankelijke partij gebruikmaken van onze diensten!

Als je wel lid bent van een branchevereniging (NVM, VBO of VastgoedPro), dan kun je ook gebruikmaken van Pararius Office. Als NVM-lid heb je ook toegang tot de TIARA-uitwisseling vanuit Pararius Office!

Aan welke eisen moet ik voldoen om gebruik te kunnen maken van jullie software?

We werken met allerlei partijen samen. Wij vinden het natuurlijk wel belangrijk dat je een passie voor vastgoed hebt (net als wij). 

Het kan wel zo zijn dat andere partijen bepaalde eisen stellen aan jouw bedrijfsvoering. Dit geldt bijvoorbeeld voor het publiceren op Pararius en Funda.

Bieden jullie ook websites aan?

Dankzij onze open API-koppeling kan elke websitebouwer een directe koppeling met Pararius Office bewerkstelligen.

We werken samen met een aantal websitebouwers. Bij hen kun je dus een volledig gekoppelde website afnemen. We stellen ze graag aan je voor in een persoonlijk gesprek!

Ik heb al een website. Kan ik deze koppelen aan Pararius Office?

Ja, dat kan. Dankzij onze API-koppeling kan, in principe, elke websitebouwer jouw website koppelen aan Pararius Office. Je kunt bij ons de benodigde documentatie opvragen. Informeer bij jouw websitebouwer wat er mogelijk is!
We begeleiden jouw graag bij dit proces. Daarom gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek!

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

We laten je graag de kracht van Pararius Office zien in een demonstratie bij jou op kantoor. Je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor. Dan kunnen we gelijk kennismaken!


©2022 Pararius Office